Wij helpen u graag verder »

Uw steun is welkom

Wilt u donateur worden
of ons sponsoren...
lees meer >>

VPTZ Julia Jan Wouters

Wij zijn er voor u,
als het er écht om gaat...
lees meer >>

Ons gastvrije hospice

Als thuis sterven niet (meer)
wenselijk of mogelijk is...
lees meer >>

Onze zorg bij u thuis

Zodat u er niet (meer) alleen voor staat...lees meer >>

Zorg op maat

hortensia s met bankU kunt rekenen op palliatieve zorg die past bij uw situatie, wensen en behoeften. Met respect voor elkaar en een persoonlijke benadering stemmen vrijwilligers en coördinatoren van VPTZ Julia Jan Wouters de geboden zorg steeds weer zo goed mogelijk af op uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij zijn er immers voor u.

Aanvullende mantelzorg thuis
Als de mantelzorg thuis ontbreekt of te zwaar wordt, kunnen onze vrijwilligers van de thuisinzet uitkomst en verlichting bieden met een aantal uren aanvullende mantelzorg.

Afhankelijk van de behoefte kunnen zij overdag of ’s nachts, een of meerdere dagdelen per week worden ingezet.

U staat er dan niet (meer) alleen voor!

Wij zijn er ook voor bewoners in bijvoorbeeld verpleeg- of verzorgingshuizen die zich in de laatste levensfase bevinden. Als er geen naasten zijn en het aanwezige personeel weinig tijd heeft om steeds bij het bed te komen zitten, kunnen onze VPTZ-vrijwilligers ‘er zijn’ op momenten dat het er toe doet.

Zorg in het hospice
Als thuis sterven niet (meer) wenselijk of mogelijk is, bieden wij op een persoonlijke en respectvolle manier intensieve en professionele professionele zorg in ons hospice in Heerenveen.
Het team van speciaal getrainde verpleegkundigen zorgt er samen met de goed opgeleide VPTZ-vrijwilligers voor dat de gasten en hun familie zich verzekerd weten van goede zorg en aandacht, die aanvullend is op de professionele (medische) zorgverlening.
WiEP 2015102512 58 36

Wilt u weten welke wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem voor meer informatie contact op met een van onze coördinatoren.
Vormgeving en realisatie: Wiep.frl | Powered by: Knoop.frl