Wij helpen u graag verder »

Uw steun is welkom

Wilt u donateur worden
of ons sponsoren...
lees meer >>

VPTZ Julia Jan Wouters

Wij zijn er voor u,
als het er écht om gaat...
lees meer >>

Ons gastvrije hospice

Als thuis sterven niet (meer)
wenselijk of mogelijk is...
lees meer >>

Onze zorg bij u thuis

Zodat u er niet (meer) alleen voor staat...lees meer >>

Hulpaanvraag

WiEP 2015100515 36 40In principe kan iedereen die bij uw situatie betrokken is en ziet dat de mantelzorg ontbreekt of (te) zwaar wordt een hulpaanvraag bij ons doen. Zowel de cliënt zelf als mantelzorgers en beroepszorg kunnen ons direct benaderen.


Denkt u dat onze hulp niet direct, maar in de nabije toekomst van pas kan komen? Informeer dan nu alvast naar de mogelijkheden. Een coördinator is te allen tijde bereid om u geheel vrijblijvend informatie te geven. Zodat u op het moment zelf sneller kunt beslissen en bezig kunt zijn met andere belangrijke zaken.

 

Waarom wachten?
Onze ervaring is dat men vaak te lang wacht met het vragen om onze hulp. Mensen vinden het soms moeilijk om toe te geven dat de zorg te zwaar wordt. En als er in de laatste levensfase nagedacht wordt over het inschakelen van vrijwilligers, komen er vaak al de nodige mensen over de vloer bij de zieke. Er bestaat dan de nodige weerstand om nog meer vreemden in huis te halen. 


Op het moment dat mensen dan toch onze hulp inschakelen, is de reactie meestal ‘Hadden we dit maar eerder gedaan’. Door op tijd de hulp van onze VPTZ vrijwilligers in te schakelen kunnen de mantelzorgers hun zorgtaken beter blijven vervullen en krijgen zij de rust en de ruimte om meer tijd met de zieke door te brengen.


Vormgeving en realisatie: Wiep.frl | Powered by: Knoop.frl