VPTZ Julia Jan Wouters

Wij zijn er voor u,
als het er écht om gaat...
lees meer >>

Corona en het Hospice

In verband met het Corona virus hebben we aangepaste bezoekregels....lees meer >>

Onze zorg bij u thuis

Zodat u er niet (meer) alleen voor staat...lees meer >>

Corona en het Hospice

In verband met het Corona virus hebben we aangepaste bezoekregels....lees meer >>

Ons gastvrije hospice

Als thuis sterven niet (meer)
wenselijk of mogelijk is...
lees meer >>

Kamers en voorzieningen

Het hospice beschikt over drie gastenkamers, welke zich samen met de keuken, het toilet en de bijkeuken op de benedenverdieping bevinden. Deze verdieping is toegankelijk voor mindervaliden.

Een warme, sfeervolle uitstraling. Een bijna-thuis huis.

Op de bovenverdieping is een logeerkamer, een familiekamer en het kantoor voor de coördinatoren en verpleegkundigen.

WiEP 2015100515 07 35Keuken
De keuken vormt het hart van het huis. Hier is plek om gezellig aan tafel te eten, koffie te drinken, bij te praten of de krant te lezen. Aan de keukentafel is ruimte voor gasten, familie, verpleegkundigen, coördinatoren, huisartsen, vrijwilligers. Er is ruimte voor een goed gesprek of een praatje over het weer, voor een lach en een traan.

Aan onze keukentafel is ruimte

voor een lach en een traan.

In de keuken worden ook de maaltijden bereid. Dit kan in overleg door de familie zelf of door vrijwilligers worden gedaan. Verder is er een mogelijkheid om eten te betrekken van buiten het hospice.

Gastenkamers
Iedere kamer is ingericht met een comfortabel bed dat in hoogte verstelbaar is. Persoonlijke spullen kunnen worden opgeborgen in de kledingkast en in het nachtkastje. Verder heeft iedere kamer een eettafel met stoel en een gemakkelijke sta-op stoel.

WiEP 2015100515 26 02Elke kamer beschikt over een telefoon met eigen nummer, een televisie en een audio-set. Ook is er op elke kamer draadloos internet zodat u gebruik kunt maken van uw eigen laptop of uw eigen mobiele telefoon.


WiEP 2015100515 28 58U kunt gebruik maken van de badkamer die grenst aan uw eigen kamer. Elke gastenkamer heeft een openslaande deur naar het terras toe, zodat u gemakkelijk even naar buiten kunt.

Het kan fijn zijn om wat eigen spullen van huis mee te nemen. Naasten zijn altijd welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding blijven en overnachten. Dat kan op de gastenkamer of in de logeerkamer.


WiEP 2015100515 44 03Logeerkamer
Er kan één persoon blijven logeren in de logeerkamer. Tevens staat er in de familiekamer een slaapbank.
Als het nodig is kan er in iedere gastenkamer een vouwbed worden neergezet.


WiEP 2015100515 49 15Familiekamer
Deze bevindt zich op de eerste verdieping. Hier kan de familie zich even terugtrekken. Er is een televisie en een audio-set aanwezig. U kunt even naar muziek luisteren, wat lezen of een goed gesprek voeren. De zitbank kan ook gebruikt worden als logeerbed. 

Rookvrij huis
Om het klimaat voor iedereen prettig te houden mag er in het huis niet worden gerookt. Natuurlijk kunt u buiten wel roken, als u daarbij hulp nodig heeft, helpen wij u daarbij. 

Vormgeving en realisatie: Wiep.frl | Powered by: Knoop.frl